Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Dykning ved Jackfish Alley i Ras Mohamed

Næsten ligemeget hvad du tænder på under vandet, så vil du blive underholdt ved Jackfish Alley i Ras Mohamed. Stedet byder på perfekte koraller og flere spændende huler.
 
Beliggenhed: Ras Mohamed
Adgang: Med båd fra Sharm el Sheikh
Niveau: Alle - her er dog tit bølger og strøm
Dybde: 5 - 30 meter
Sigtbarhed: 15 - 30 meter
 
Jackfish Alley er også kendt under navnene Stingray Alley og Fisherman’s Bank. Dykket starter med en flot lodret koralvæg. Det første stykke af væggen er der masser af små huller og sprækker og et par tilgængelige huler. En af hulerne er mere end 40 meter lang.
 
Længere sydpå afløses væggen af et plateau af sand ved omkring 20 meters dybde. Det er dækket af koralhoveder og forhøjninger. Dette sted var tidligere et sted hvor lokale fiskere fiskede - derfor navnet Fisherman’s Bank. Navnet skiftede senere til Jackfish Alley og Stingray Alley på grund af de mange jackfisk og blåplettede pilrokker der findes her.
 
Korallerne er perfekte ved Jackfish Alley og du vil uden tvivl nyde stedet, som går for at være et af de bedste steder i Sharm el Sheikh området.
 

Videoer fra Jackfish Alley

 
 
 
 
 

Billeder fra Jackfish Alley

 
 
 
 
 

Har du selv dykket her?

Så send gerne en beskrivelse og billeder fra dykket til dyk@koralrev.dkSynes godt om koralrev.dk på Facebook