Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Dykkersteder i Mellemøsten

Der findes overraskende mange utroligt smukke dykkersteder i Mellemøsten. Desværre er det ikke alle steder lige nemt, at få lov til at dykke, men lykkedes det er det en oplevelse for livet.
 
Alt dykning i Jordan foregår ved kystenlinjen ud til Aqaba-bugten. Den strækker sig kun over beskedne 27 km, men det til trods finder man her mange af de bedste dykkersteder i den nordlige del af Rødehavet netop her.
 
Dykning i Oman
Oman er noget af en dykkerhemmelighed, som gemmer på verdensklasses dykning.  Hvis du dykker ved Musandam i nord, i bugterne ved Bandar al Jissah tæt ved Muscat, ved Dimaniyat øerne eller ud fra kysten ved Salalaha i syd, så er det meget sandsynligt at du er på den eneste dykkerbåd i området.

Saudi Arabien er et af de sidste uopdagede dykkersteder, hvor meget få vestlige har fået lov til at dykke. Saudi Arabien byder på urørte og uopdagede koralrev, som ligger langt væk fra de mere kendteSynes godt om koralrev.dk på Facebook