Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Dyreliv i og omkring koralrevet

Alle dykkere og snorklere har deres egne favoriter. For nogle er dykning med hajer den vildeste, mens andre sukker efter at dykke med kæmperokker. Nogle går efter at fotografere mikro søheste og meget andet.
 
Der findes mange spændende og underlige fisk rundt omkring i verden. Her kan du finde en lille del af dem og læse og se lidt nærmere på dem.
 
 
 
Der findes så meget sjovt og underligt liv i de farverige koralrev rundt om på kloden. Nogle af dem forsøger vi at samle i denne oversigt.

 
 
Rokker
Rokker er almindelige syn rundt omkring i havene i verden. Men at se nogle af de enorme djævlerokker eller de utroligt flotte ørnerokker er en oplevelse man meget sent vil glemme igem.
 
 
Hajer
Når de fleste folk tænker på hajer, så tænker de kæmpe fisk, store tænder og dræbermaskiner. Men dette er dog langt fra rigtigt. Der findes mere end 370 forskellige slags hajer, og de går lige fra den enorme hvalhaj, som kan blive 15 meter lang, til den lille pygmæhaj, som ikke bliver længere end 15-20 cm.
 
Havskildpadder er uden tvivl de mest elskede dyr under vandet. Dette skyldes deres yndefulde måde at bevæge sig gennem vandet, deres 'cool" udseende og deres sjove personlighed.Synes godt om koralrev.dk på Facebook