Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Rokker

Rokker er almindelige syn rundt omkring i havene i verden. Men at se nogle af de enorme djævlerokker eller de utroligt flotte ørnerokker er en oplevelse man meget sent vil glemme igen.
 
Blåplettet pilrokkeBlåplettet pilrokke
Den blåplettede pilrokke er en af de rokker man offest møder i tropiske farvande og koralrev. Den kendes på sine klare, blå pletter på en grøngul bundfarve.

 
Djævlerokke
Djævlerokken fanger folks opmærksomhed som ingen andre. Når de glider majestætisk og yndefuldt gennem vandet, er der ikke meget, der kan hamle op med disse væsener.
 
 
Elektrisk rokke
De elektriske rokker er rokker der mest opholder sig omkring bunden. De kan generere elektricitet som forsvar, men kan også bruge deres elektricitet til at fange føde.

 
Plettet ørnerokke
Det er altid en stor oplevelse af møde en plettet ørnerokke - der med sin afslappede stil og elegance nærmest flyver gemmem vandet. Er man heldig kan de engang i mellem ses i enorme formationer, hvor op til 50-100 individer svømmer sammen.Synes godt om koralrev.dk på Facebook