Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Dykkersteder i hele verden

Har du besluttet hvor din næste dykkerrejse eller snorkelrejse skal gå hen? Det er altid en god ide at undersøge hvilken slags dykning og snorkling der findes hvor. For at give dig en bedre oversigt over de bedste dykkersteder, har vi samlet de bedste steder for de fleste oplagte dykkerdestinationer.
 
 
I Afrika er der uanede muligheder for spændende dykning og snorkling. Lige fra Rødehavet med Egypten i spidsen, til Østafrika med de eksotiske lande Kenya, Tanzania og Mozambique som de mest oplagte dykkerdestinationer.
 
 
I Asien findes alle muligheder for at få sin dykkerlyst styret eller måske udvidet? Lande som Malaysia, Thailand, Indonesien og filippinerne tilbyder noget af den allerbedste dykning i verden.
 
 
Dykkersteder i Mellemøsten
Der findes overraskende mange utroligt smukke dykkersteder i Mellemøsten. Desværre er det ikke alle steder lige nemt, at få lov til at dykke, men lykkedes det er det en oplevelse for livet.


OceanienDykkersteder i Oceanien
I Stillehavet findes nogle af de bedste dykkersteder i Verden og samtidigt befinder man sig på eller i blandt, nogle af de mest eksotiske og paradislignede øer på kloden. Her findes alt fra flotte vægdyk, strømdyk, lavtliggende koralrev og meget meget mere.


Oceanien
Where to stay during your diving trip
Hvis du planlægger en dykkerrejse til en af de destinationer ovenfor, og har brug for overnatning, så kan trivago hotelsøgemaskine tilbyde en nem måde at finde det ideelle hotel for dig. Anmeldelser og fotos gøre dit valg lettere. Du kan også justere din søgning med forskellige filtre (dvs. efter pris eller afstand) og finde alt fra billige hostels til luksus suiter. Også de bedste priser vises direkte til dig, og hvor man kan bestille ved denne tilbudspris.Synes godt om koralrev.dk på Facebook