Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Om koralrev.dk

Koralrev.dk er din guide til koralrevet, dykkersteder, undervandsvideoer, undervandsbilleder og meget mere. Vi viser vejen til de bedste koralrev og de aller bedste oplevelser under vandet! Så dyk ned i koralrev.dk og lad dig fortrylle af af den fasinerede og utrolige verden under overfladen.
 
Vores mission var at skabe Danmarks fedeste og flotteste dykkersite. Det mener vi selv er lykkedes. Det betyder dog ikke, at vi ikke fortsat vil udvikle koralrev.dk - tværtimod. Vi vil gøre alt hvad vi kan få at skabe mere relevant indhold for vores mange tusinde besøgende.
 
Skriv til redaktionen
Du er meget velkommen til at komme med råd, kommentarer og ideer til hvordan vi kan forbedre sitet, så det bliver endnu bedre.
Skriv til peter@koralrev.dk
 
Hjælp os med at udvide koralrev.dk
Ønsker du at være en del af redaktionen og derved være med til at udvide koralrev.dk med artikler, oplevelser, billeder osv, så kontakt os gerne på peter@koralrev.dk 
 
Annoncører
Det er selvfølgelig muligt at annoncere på Koralrev.dk
Med en annonce på Koralrev.dk bliver dit produkt profileret hele døgnet - også når du har lukket.
Skriv til peter@koralrev.dk  hvis du ønsker at annoncere på sitet.

Besøgstal
I øjeblikket har vi omkring 7-8.000 unikke besøgende og over 25.000 sidevisninger om måneden.
 
Ejere
Koralrev.dk er ejet af webfirmaet Zazuweb og portalen www.oplevverden.nuSynes godt om koralrev.dk på Facebook