Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Dykkersteder i Asien

I Asien findes alle muligheder for at få sin dykkerlyst styret eller måske udvidet? Lande som Malaysia, Thailand, Indonesien og filippinerne tilbyder noget af den allerbedste dykning i verden.
 
Filippinerne ligger i Stillehavet og har mere end 7.100 tropiske øer. Landet har noget af den bedste dykning i sydøstasien. Her er noget for alle - både øvede og begyndere.

 
Kendt som at være verdens bedste land for undervandsliv, har Indonesien større variation af dyr og koraller end noget andet sted i verden.
 
 
Dykning i MaldiverneDykning i Maldiverne
Mere end 7000 små koraløer udgør Maldiverne, som ligger sydvest for Indien. Det er en utrolig dykkerdestination, med mange spændende oplevelser i vente.
 
 
Dykning i MalaysiaDykning i Malaysia
Malaysia og Borneo er velsignet med nogle af de rigeste og flotteste koralrev i verden. Dyk med enorme stimer fisk, hammerhajer, djævlerokker og flere skildpadder end du kan forestille dig. I malaysia er der noget for alle.
 
I Andaman-havet nord for den thailanske grænse findes det uforstyrrede havområde i Myanmar. Dykkere som er så heldige at komme til at dykke i Myanmar, får oplevelser for livet når de besøger de smukke koralrev, der er mere eller mindre urørte af mennesker.
 
Dykning i ThailandDykning i Thailand
I smilets land Thailand er der mange oplevelser i vente for dykkere og snorklere. Der findes utallige steder, som alle byder på noget for enhver, uanset færdigheder og erfaring.
 Synes godt om koralrev.dk på Facebook