Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Dykkersteder i Oceanien

I Stillehavet findes nogle af de bedste dykkersteder i Verden og samtidigt befinder man sig på eller i blandt, nogle af de mest eksotiske og paradislignede øer på kloden. Her findes alt fra flotte vægdyk, strømdyk, lavtliggende koralrev og meget meget mere...
 
Dykning i Australien
Australien er hjem for klodens største koralrev "Great Barrier Reef". Det tiltrækker hvert år tusindvis af dykkere fra hele verden, som kommer til Australien for at dykke på de mange forskellige dykkersteder.
 
 
Fiji tilbyder måske noget af den mest fantastiske dykning i verden og især dykkerstederne Taveuni, Kadavu og Mamanuca-øerne er kendt af mange dykkere. Ofte er Fiji drømmedestinationen for mange dykkere og ikke dykkere.
 
Dykning i Fransk Polynesien byder på alt smukke koralhaver, til store fisk som napoleonfisk, djævlerokker, barracudaer, pigrokker, moræner, kæmpe aftrækkerfisk, revhajer og hammerhajer. Her er godt sagt optimale betingelser for super dykning.
 
Dykning i Palau
Palau tilbyder endeløse forskellige typer dykning - huledykning, vækdykning, kæmpe dropoffs, tuneller og perfekte klar koralrev, hvor man kan opleve den bedste sigtbarhed og stort set alt inden for marin dyreliv.



Synes godt om koralrev.dk på Facebook