Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Dykkersteder i Afrika

I Afrika er der uanede muligheder for spændende dykning og snorkling. Lige fra Rødehavet med Egypten i spidsen, til Østafrika med de eksotiske lande Kenya, Tanzania og Mozambique som de mest oplagte dykkerdestinationer.
 
Dykning i Egypten
Egypten har nogle af de aller bedste dykkersteder i Rødehavet og faktisk i hele verden. Fra koralrevene ved Sinai til til de fantastiske kyster langt mod syd.
 
Det varme vand i Det Indiske Ocean er fyldt med liv. Mozambique byder på 1200 arter af fisk, djævlerokker, hajer, delfiner, skildpadder og pukkelhvaler. Listen er næsten uendelig og det bedste er at man har det næsten for sig selv.
 
Dykning i Seychellerne
Omkring 1600 km ud for Østafrikas kyst ligger Seychellerne som et af de mest uberørte og fantastiske steder på jorden. Her fremragende dykkersteder, hvor man næsten ikke kan undgå at se hajer, skildpadder og rokker.
 
At dykke i Sudan er anderledes end at dykke i nabolandet Egypten. Hajerne i Sudan er verdenskendte! Store mængder af hammerhajer og grå hajer patroljere rundt i vandet. Det er ikke til at forestille sig hvor flotte blødkorallerne er her og revene er i perfekt stand og vrimler af liv.
 
Dykning i TanzaniaDykning i Tanzania
Den bedste dykning foregår rundt om øerne Pemba, Zanzibar og Mafia, hvor nogle af de mest dramatiske dykker muligheder i verden findes. Der findes få liveaboards og en smule omkring hovedstaden Dar es Salaam.Synes godt om koralrev.dk på Facebook