Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Dykkersteder i Asien

I Asien findes alle muligheder for at få sin dykkerlyst styret eller måske udvidet? Lande som Malaysia, Thailand, Indonesien og filippinerne tilbyder noget af den allerbedste dykning i verden.
 
Filippinerne ligger i Stillehavet og har mere end 7.100 tropiske øer. Landet har noget af den bedste dykning i sydøstasien. Her er noget for alle - både øvede og begyndere.

 
Kendt som at være verdens bedste land for undervandsliv, har Indonesien større variation af dyr og koraller end noget andet sted i verden.
 
 
Dykning i MaldiverneDykning i Maldiverne
Mere end 7000 små koraløer udgør Maldiverne, som ligger sydvest for Indien. Det er en utrolig dykkerdestination, med mange spændende oplevelser i vente.
 
 
Dykning i MalaysiaDykning i Malaysia
Malaysia og Borneo er velsignet med nogle af de rigeste og flotteste koralrev i verden. Dyk med enorme stimer fisk, hammerhajer, djævlerokker og flere skildpadder end du kan forestille dig. I malaysia er der noget for alle.
 
I Andaman-havet nord for den thailanske grænse findes det uforstyrrede havområde i Myanmar. Dykkere som er så heldige at komme til at dykke i Myanmar, får oplevelser for livet når de besøger de smukke koralrev, der er mere eller mindre urørte af mennesker.
 
Dykning i ThailandDykning i Thailand
I smilets land Thailand er der mange oplevelser i vente for dykkere og snorklere. Der findes utallige steder, som alle byder på noget for enhver, uanset færdigheder og erfaring.
 Synes godt om koralrev.dk på Facebook

Dykkerbogen er en dykkerbog skrevet af dykkere til dykkere. Den indeholder mange spændende kapitler fx om hajer, skildpadder, rokker samt en gennemgang af verdens bedste dykkersteder.