Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Bangka Island

Bangka Island ligger i det nordlige Sulawesi i Indonesien og udgør sammen med øerne Talise, Kinabohutan, Tindila, Gangga og tamperong et sandt dykkerparadis.
 
Denne øgruppe og kysten ved Sulawesi er kendt for deres stærke havstrømme og de store mængder pelagiske fisk og store stimer fisk, som man finder her. Derudover er koralrevene i meget god stand og stråler af farve - her er orange, gule og røde blødkoraller overalt og her findes også en masse forskellige slags sjældne nudibranches (nøgensnegle).
 
Selve Bangka Island ligger lige nord for toppen af Sulawesi. På øen er der fire små landsbyer, der alle ligger ud til kysten. Bangka Island kan nås fra Manado, Bunaken eller Lembeh, men der findes dog to dykkerresorts på øen og på naboøen Gangga. De mest interessante dykkersteder ligger øst for Bangka Island.
 
Scubamagazine.net har lavet et review af Mimpi Indah Resort og lavet to fantastiske videoer.
Læs reviewet her (åbner i nyt vindue)
 


Synes godt om koralrev.dk på Facebook