Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Dykning i Tanzania

Den bedste dykning foregår rundt om øerne Pemba, Zanzibar og Mafia, hvor nogle af de mest dramatiske dykker muligheder i verden findes. Der findes få liveaboards og en smule omkring hovedstaden Dar es Salaam.

I Tanzania er der dog natur og oplevelser som nogle vil mene kan måle (måske overgå) sig med dykning. Nemlig Kilimanjaro, Serengeti, Ngorongoro osv. Disse fantastiske steder kan jo passende opleves før den står på dykning.

Dykkersæson

I Tanzania kan der dykkes året rundt på grund af deres tropiske klima. Den bedste periode er fra november til slutningen af januar, hvor vejret er mest behageligt og forudsigeligt. Den normale dykkersæson strækker sig fra september til starten af marts. Undgå marts til maj, da der regner næsten hele tiden. Det bedste tidspunkt for at se de store djævlerokker er december til februar.

Dykkerforhold

Dybde: 5 - > 45 m
Sigtbarhed: 5 - 60 m (normalt 30m)
Vandtemperatur: 24 - 30° C
Niveau: Begynder - erfarne
Antal dykkersteder: > 125
Adgang via: Resorts og få liveaboards
Anbefalet rejse længde: 1 - 3 uger

Dykkerområder i Tanzania

Mafia og de omkring småøer har meget at byde på. Uspoleret og ikke mange turister i forhold til mange af de andre steder i Tanzania. Omkring øen er perfekte muligheder utroligt flot dykning og snorkling.
 
Pemba er en ø i Det Indiske Ocean ud for Tanzania i Østafrika beliggende 50 km nord for Zanzibar. Dykningen er spændende og byder på flotte koralrev, hajer, hvalhajer, skildpadder og djævlerokker.
 
Zanzibar

Videoer fra Tanzania

 
 
 
 
 Synes godt om koralrev.dk på Facebook