Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Kommer hvidhajen til Danmark?

27. august 2008

Flere medier i England skriver, at en en hvidhaj er blevet set ud for kysten i Skotland. Biolog anser det for sandsynligt, at den hvidhaj kan komme besøg i danske farvande. Der er dog ikke spor at frygte.
 
Det er ikke usandsynligt at Danmark kan få besøg at den op til syv meter lange hvidhaj. Inden for kort tid er to eksemplarer af de berygtede hvide hajer med stor sandsynlighed blevet set i Nordsøen ved Skotland.

Det skriver Nyhedsbureauet Newspaq.

Men selv om en hvid haj skulle komme på besøg i de danske farvande, så kan de danske badegæster trygt kaste sig i bølgerne.

For den hvide haj kommer næppe helt ind til kysten, vurderer Henrik Flintegård, der er biolog ved Nordsøen Oceanarium i Hirtshals.
»Det er meget lidt sandsynligt, at der kommer en hvidhaj ind på badevandsdybde«, siger han.
 
Kilde: Politiken
Læs mereDel denne side

Send til ven     Føj til foretrukne     Del denne side på Facebook     Del denne side på Digg     Del denne side på StumbleUpon     Del denne side på del.icio.us     Del denne side på Reddit