Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

Første kunstige snorkling-lagune

10. july 2008

I forbindelse med projektet Oqyana World First på The World udfor Dubai, vil der blive opført en kunstig lagune til snorkling. Her vil snorklere kunne svømme i sikre omgivelser blandt koraller og spændende havdyr.
 
Snorklere vil være i stand til at svømme blandt havdyr i et sikkert miljø. Reef Lagoon vil blive serviceret af et tilstødende dykkercenter og vil tilbyde dykning og båd-relaterede aktiviteter. Lagunen bliver placeret på Great Barrier Island, der er en af 22 øer, som skaber konturerne af Australien og New Zealand.
 
The World er en gruppe af kunstige øer ved kysten af Dubai, hvor der bygges boligområder, marinaer, restauranter. Desværre er The World projektet forbeholdt de ekstremt rige.
 
Kilde: Deeper Blue
Læs mere (engelsk)Del denne side

Send til ven     Føj til foretrukne     Del denne side på Facebook     Del denne side på Digg     Del denne side på StumbleUpon     Del denne side på del.icio.us     Del denne side på Reddit