Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

HD Video: Flot dykning ved San Andres i Colombia

25. maj 2008 af Peter Steen Leidersdorff

David White dykker ved San Andres i Colombia. San Andres er en ud af tre øer der findes i ø-gruppen San Andres, der ligger mange hundrede kilometer nordvest for Colombia.
 
San Andres Island er en ud af tre øer i San Andres øhavet, som ligger 750 km nordvest for Colombia. Da den ligger i den vestlige del af Det caribiske hav er gennemsnitstemperaturen på 26 grader, kun med meget lidt variation i løbet af året. Vandtemperaturen er også ret varm og ligger mellem 26 og 30 grader.

San Andres øhavet har et af de største koralrev-systemer i Colombia og er også et af de største i Atlanterhavet. Revet består af adskillige forskellige koralformationer og hører med til et kystligt økosystem, der indeholder smukke strande, mangrove, sandbanker, marineparker med koraller og søgræs. Disse økosystemer huser meget forskelligt havliv. På grund af det varme og klare vand er San Andres et fantastisk sted for dykning.

Revet omkring øen byder på mange forskellige dybder med platforme, drop-offs og vægge. I tillæg til den utrolige fauna, er der også rigtigt mange flotte og farverige fisk i det beskyttede område. Der er mange fascinerende dykkersteder, der besøges af hundredevis af dykkere hver dag på grund af de indbydende omgivelser.
 
Videoerne er optaget i HD, men er her skaleret ned så de passer i bredden på siden. De er alle i utrolig flot kvalitet. Ønsker du at se dem i endnu bedre kvalitet, så tryk på det lille HD ikon til højre i videoen.
 
Montanita
 
Pyramide
 
Bajo Bonito
 
Pyramide at Night
 
Se David White's andre videoer på Vimeo