Forside      Koralrev & koraller      Dyreliv      Dykkersteder      Artikler & oplevelser      Videoer      Billeder      Nyheder      Dykkerbegreber      Om koralrev.dk                      facebook   

HD Video: Fantastiske koralrev i Indonesien

17. maj 2008 af Peter Steen Leidersdorff

Fantastiske undervandsfilm optaget i High Definition af David White ved de enestående koralrev omkring Bunaken Island i Indonesien.
 
Ved Bunaken Island National Marine Park i Manado finder man et af de dykkersteder i verden mest størst variation og mangfoldighed. Her vrimler med forskellige slags fisk og vægdykningen her fås ikke meget bedre. Vandet er krystalklart og dejligt varmt - og hvis du dykker her vil du se 7 gange flere slags koraller, svampe og fisk end hvis du dykkede på Hawaii.
 
Filmene er optaget i HD, men er her skaleret ned så de passer i bredden på siden. Filmene er utrolig flot kvalitet. Ønsker du at se dem i endnu bedre kvalitet, så tryk på det lille HD ikon til højre i filmen.

Sahaung Point ved Bunaken IslandBatu Gosok nord for Bunaken Island


Engine Point ved Bunaken Island


Vægdykning ved Bunaken Island


Natdykning ved Bunaken Island


DJ Point ved Bunaken Island

 
Dykkerbogen er en dykkerbog skrevet af dykkere til dykkere. Den indeholder mange spændende kapitler fx om hajer, skildpadder, rokker samt en gennemgang af verdens bedste dykkersteder.